Prodaja peleta Pelet Metalac Obrenovac

Ekoloski odrziva tehnologija proizvodja peleta

Metalac je vodeca firma u regionu za proizvodnju masina za peletiranje. Da bi zaokruzli kompletnu prizvodnju ,,Pelet metalac,, poseduje jednu fabriku za proizvodnju drvenog peleta i jednu fabriku za proizvodnju agro peleta i iz tih izvora ,,pelet metalac,, sigurno snabdeva sve svoje kupce kotlova peletom u sledecih min 5 god.

Zbog kvaliteta i funkcionalnosti naših proizvoda koji su priznati na našem i okolnom tržištu, mogu se ravnopravno takmičiti sa proizvodima poznatih svetskih proizvodjača. U svom proizvodnom programu imamo preko 600 proizvoda.
Svakodnevno radimo na usavrsavanju proizvoda, vodeci racuna o ustedi energije i prilagodjavanju masina i opreme novim zahtevima i tehnologijama koje se menjaju iz dana u dan. Uspesno i brzo odgovaramo svakome zahtevu u proizvodnji peleta iz biomase. Radimo na osvajanju novih musterija i tržista, a pri tome zadržavamo postojece kupce. U zadnjih 8 god. izvoz nam cini 70-80% proizvodnje. Zbog naseg velikog truda, kvaliteta, znanja, iskustva, duze prisutnosti na trzistu dobitnici smo veceg broja raznih priznanja za kvalitet, inovaciju i poslovnost. U svemu nam je najbitnije zadovoljstvo nasih kupaca i njihovo poverenje koje imamo!

Želimo da se zahvalimo na saradnji svim saradnicima, partnerima, klijentima i buducim kupcima i iskreno se nadamo budućoj uspešnoj saradnji. Sa iskrenim poštovanjem svima želimo puno poslovnog uspeha u svom budućem radu. Hvala na poverenju.

S' poštovanjem
Ivan Ostojić

DOBITNICI SMO :

- Dve srebrne medalje za kvalitet
- 30 zlatnih medalja za kvalitet i inovaciju
- Povelje za kvalitet 2006, 2007, 2008
- 30 diploma za kvalitet masina I opreme
- 4 plakate kvaliteta
- Priznanje PROBIZNIS LIDER za 2009 god.
- Pehar Novosadskog sajma poljoprivrede za visok masinsko tehnoloski kvalitet masina i opreme
Višestruki dobitnik Zlatnih medalja za kvalitet.

 

 

Metalac je osnovan i krenuo je sa proizvodnjom 1993 god. Pored kvalitetne opreme, poštovanja dogovora, rokova i kapaciteta, takodje imamo i niske cene profesionalnih masina i opreme za proizvodnju peleta iz biomase. Do niskih cena masina i opreme nismo dosli uštedom na materijalu i kapacitetu, naprotiv, već konstantnim ulaganjem svoga skoro 20-godišnjeg iskustva u peletiranju i proizvodnji. Nasa politika je da ne pravimo najjeftinije masine i opremu, već najbolje masine i opremu za najmanje novca! Pored ličnog iskustva u proizvodnji masina i opreme za peletiranje biomase, pratimo i primenjujemo svetske tokove i tehologije u proizvodnji masina i opreme, kao i u tehnologiji peletiranja biomase. Metalac je 19 god. prisutan na trzistu proizvodnje mašina za peletiranje. Sopstvenim kapacitetima, velikim iskustvom, ulaganjem u proizvodne kapacitete, sa velikom ponudom proizvoda danas se sa punim pravom možemo pohvaliti ozbiljnim i bogatim proizvodnim programom koji nas čini lako prepoznatljivim u svetu peletiranja

 

Metalac Ostojić
Država: Srbija
Adresa: Kovančina 10
Grad: Obrenovac 11500
ivan.ostojic@mts.rs
Tel: (+381) 11 870 10 57
Tel-fax: (+381) 11 870 22 61
Mob: (+381) 64 471 34 30

Radno vreme pon-petak od 08-15h,
subotu i nedelju ne radimo.