Prodaja peleta Pelet Metalac Obrenovac

Prodaja peleta na veliko i malo. Distributivni centar Barič kod Obrenovca. Telefon za narudzbinu Tel: (+381) 11 870 10 57 Tel-fax: (+381) 11 870 22 61

Cena 140 e / t isporučeno na adresu kupca.

Pelet Metalac poseduje jednu fabriku za proizvodnju drvenog peleta i jednu fabriku za proizvodnju agro peleta i iz tih izvora ,,Pelet Metalac,, sigurno snabdeva sve svoje kupce kotlova peletom u sledecih min 5 god.

Prodaja peleta, kotlova i gorionika. U našoj ponudi imamo visoko kvalitetni pelet, kotlove gorionike na pelet, pelketirke, mlinove, drobilice, sečke i izradu kompletni fabrika za proizvodnju peleta.

Za sagorevanje agro peleta potrebni su vam kotlovi novije generacije kao sto su kotlovi ,,PELET METALCA,, koji imaju vece tehnicke mogucnosti od ostalih kotlova poznatih na nasem trzištu.

Svi kotlovi ,,Pelet Metalca ,, mogu da ne smetano sagorevaju pelet sa visokim procentom silicijuma i pepela , cak do 22% , kao i drveni pelet , kosčicu od voca , separirani ugalj, imaju nadogradnju za grejanje na struju i nisu im potrebni dimnjaci.

Kaloricna vrednost agro peleta je ista kao i kaloricna vrednost drvenog peleta.

Pelet u jumbo vrecama

Pelet je u vrecama tezine 15 kg.

Konbinovani pelet kotao (3 u 1) nova generacija. Na pelet, na struju i cvrsta goriva, nov proizvod na nasem trzistu mozete kupiti kod nas, garancija 5 godina.